Sopimusehdot

Omatkotisivut.fi web-hotellipalveluiden käyttöehdot

1. Tämän sopimuksen osapuolia ovat webhotelli-palvelun tarjoava ePossibility Solutions Finland ja palvelun tilannut asiakas.

2. Tilauksen yhteydessä asiakkaalle annetaan henkilökohtainen käyttäjätunnus ja salasana palvelun käyttämiseksi. Asiakas vastaa siittä, etteivät nämä joudu ulkopuolisten käsiin.

3. Asiakkaalla ei ole oikeutta siirtää ostamaansa palvelua kolmannelle osapuolelle.

4. ePossibility Solutions Finlandilla on oikeus siirtää myymänsä palvelut kolmannelle osapuolelle.

5. Asiakas on vastuussa käyttäjätunnuksien ja salasanojen käytöstä ja niiden avulla tapahtuvasta suorasta ja välillisestä toiminnasta.

6. Asiakas ei ole oikeutettu luovuttamaan kotisivutilaansa kolmansille osapuolille ilman erillistä lupaa ePossibility Solutions Finlandilta.

7. ePossibility Solutions Finlandilla on oikeus lopettaa palvelu, jos sovittuja maksuja palvelusta ei ole suoritettu eräpäivään mennessä.

8. Rekisteröityjen verkkotunnuksien oikeudet säilyvät ePossibility Solutions Finlandilla niin pitkään kunnes asiakas on maksanut laskunsa kokonaan.

9. ePossibility Solutions Finlandin korvausvelvollisuus häiriöstä tai laiminlyönnistä aiheutuneista vahingoista rajoittuu korkeintaan asiakkaan yhden kuukauden palvelumaksun palauttamiseen. Välillisiä tai kolmannen osapuolen toiminnasta aiheutuneita vahinkoja ePossibility Solutions Finland ei korvaa.

10. ePossibility Solutions Finland palvelinten käyttö laittomaan toimintaan on kielletty. Palvelimia ei saa myöskään käyttää muihin järjestelmiin tunkeutumiseen, IRC:n käyttöön tai massapostituksiin.

11. Asiakas ei saa sijoittaa tai linkittää kotisivutilaansa laitonta, rasistista tai muuten tuomittavaa materiaalia.

12. Asiakas lopettaa palvelun tilauksen ilmoittamalla tästä ePossibility Solutions Finlandille sähköpostitse osoitteeseen laskutus@omatkotisivut.fi.

13. Tästä sopimuksesta aiheutuvat erimielisyydet käsitellään Oulun käräjäoikeudessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *