Häiriöitä palvelinkeskuksen verkkoyhteyksissä

OKSivut Yleinen

Olemme lauantai-sunnuntai yön aikana havainneet häiriöitä palvelinkeskuksen verkkoyhteyksissä joiden vuoksi osa asiakkaiden sivuista ei lataudu tai latautuu hitaasti. Selvitämme vian syytä. Vika paikallistettiin ja korjattiin klo 8:52

Haavoittuvuus Horde webmail-sovelluksessa

OKSivut Yleinen

Horde webmail-sovelluksesta löydetyn haavoittuvuuden vuoksi olemme vaihtaneet kaikkien asiakkaiden käyttöön Roundcuben-sovulluksen, kunnes Horden haavoittuvuus on saatu korjattua. Jos haluatte edelleen käyttää Hordea, niin ilmoitatteko asiakastukeen jotta voimme palauttaa sen käyttöön, kun se on taas turvallista.

Web-hotellien hallintapaneeli

OKSivut Yleinen

Joillain asiakkailla on ollut ongelmia web-hotelleihin kuuluvaan hallintapaneeliin kirjautumisessa. Jos kirjautuminen ei onnistu, niin otatteko yhteyttä asiakastukeen, jotta voimme resetoimme salasanan ja antaa teille uuden.

cPanel ongelmia palvelimilla

OKSivut Tietoturva

Tällä hetkellä osalla palvelimilla on ongelmia cPanelin uudistettujen lisenssien kanssa. Tämän vuoksi kirjautuminen esimerkiksi webmailiin ja hallintapaneeliin ei toimi. Pyrimme korjaamaan vian mahdollisimman pian maanantain aikana.

Palvelinlaitteistojen päivitys viikonloppuna 21.-22. syyskuuta

OKSivut Päivitykset

Päivitämme kaikki palvelinlaitteistomme viikonlopun aikana josta aiheutuu noin 15 minuutin häiriö sivujen toiminnassa. Samalla palvelinohjelmistot päivittyvät uusimpiin versioihin, joka saattaa aiheuttaa ongelmia vanhempien sivustojen toiminnassa. Otatteko tällaisissa vikatilanteissa yhteyttä asiakastukeemme, niin korjaamme tilanteen.

.fi verkkotunnusvälittäjä

OKSivut Uutiset

Jos olette saaneet Viestintävirastolta ilmoituksen että Fi-verkkotunnukseltanne puuttuu vielä välittäjä, toimikaa seuraavasti: 1. tilatkaa välittäjänvaihtoavain Viestintäviraston asiakaspalvelusta lomakkeella https://www.viestintavirasto.fi/asioikanssamme/yhteydenotto/fi-verkkotunnukset.html 2. lähettäkää tämä avain meille joko asiakashallinnasta tai sähköpostilla. Ongelmatilanteissa ottakaa yhteyttä asiakastukeemme.