Uusi webmail-vaihtoehto tarjolla asiakkaillemme

OKSivutYleinen

Voimme iloksemme ilmoittaa, että olemme laajentaneet webmail-palvelujamme tuomalla valikoimaan uuden ja tehokkaan SnappyMail-vaihtoehdon. Tämä uusi alusta on nyt käytettävissä kirjautumalla osoitteesta https://posti.omatkotisivut.fi. Haluamme varmistaa, että asiakkaillamme on mahdollisuus valita käyttämänsä alusta, joten vanha RoundCube-webmail-palvelumme säilyy edelleen käytössä. Voitte jatkaa sen käyttöä kuten ennenkin, joko hallintapaneelin kautta tai kirjautumalla sisään suoraan oman verkkotunnuksenne webmailiin. Voitte myös tutustua palvelun toimintoihin ja ominaisuuksiin …

Häiriöitä palvelinkeskuksen verkkoyhteyksissä

OKSivutYleinen

Olemme lauantai-sunnuntai yön aikana havainneet häiriöitä palvelinkeskuksen verkkoyhteyksissä joiden vuoksi osa asiakkaiden sivuista ei lataudu tai latautuu hitaasti. Selvitämme vian syytä. Vika paikallistettiin ja korjattiin klo 8:52

Haavoittuvuus Horde webmail-sovelluksessa

OKSivutYleinen

Horde webmail-sovelluksesta löydetyn haavoittuvuuden vuoksi olemme vaihtaneet kaikkien asiakkaiden käyttöön Roundcuben-sovulluksen, kunnes Horden haavoittuvuus on saatu korjattua. Jos haluatte edelleen käyttää Hordea, niin ilmoitatteko asiakastukeen jotta voimme palauttaa sen käyttöön, kun se on taas turvallista.

Web-hotellien hallintapaneeli

OKSivutYleinen

Joillain asiakkailla on ollut ongelmia web-hotelleihin kuuluvaan hallintapaneeliin kirjautumisessa. Jos kirjautuminen ei onnistu, niin otatteko yhteyttä asiakastukeen, jotta voimme resetoimme salasanan ja antaa teille uuden.

cPanel ongelmia palvelimilla

OKSivutTietoturva

Tällä hetkellä osalla palvelimilla on ongelmia cPanelin uudistettujen lisenssien kanssa. Tämän vuoksi kirjautuminen esimerkiksi webmailiin ja hallintapaneeliin ei toimi. Pyrimme korjaamaan vian mahdollisimman pian maanantain aikana.